dogaja dogaja

>v petek vsi pravac Zagreb na otvoritev Studia Smijeha!

>kolegica iz ceh za smeh se ze nekaj casa pritozuje, da jih nikoli ni na mojem blogu. enkrat je prav vprasala, kaj se mora narest, da bodo tud oni dobili to cast. v tistem trenutku mi je slo po glavi velik xxx-rated stvari, katere bi z veseljem delala eni njihovi komedijantki, tako da sem se raje samo nasmehnala in rekla za se eno lasko. ziher je ziher.

se pa zato v petek v zagrebu odpira studio smijeha.
Studio Smijeha je comedy club i kao takav nudi vrhunsku zabavu u obliku Stand Up komedije (bilo profesionalne ili amaterske, strane i domaće) i drugih sadržaja kao što su tematske zabave ili cjelodnevnog chill out ugođaja u kafiću u sklopu kluba.

no, otvoritev je samo uradna, drugace so itak zabookirani do junija. zagrebcani imajo izgleda a) malo vec privrzencev standup komedije, in b) komedijantov.
nic proti nasim komedijantom, vsi ste super fajn! samo, sej veste kako pravijo: prevec dobrega je slabo. in ko smo enkrat odprli pandorino skrinjico obiskovanja standupov v cvetlicarni, je bilo po nas. mal sem se prenaposlusala slovenske standup komedije, tako da bo tale hrvaska sprememba zelo pasala.

torej, vsem slovencem, ki jim je do malo spremembe standup materiala, in vsem hrvatom blizu vlaske 92 v zagrebu, pridite se pofockat! (za vec informacij glede programa si poglejte njihovo FB stran.)

Standard