nokia lumia

nokia lumia 800 — jaz in touch telefon: naj se Nokia saga zacne.

moj prvi mobitel EVER je bila neka fensi smensi motorola, katere antena se je lahko “potegnala ven”, tako da smo izgledal kot reperji iz zgodnjih 90ih. to dejanje na kvaliteto pogovora niti ni imelo efekta, signal je bil sredi maribora se vedno slab.
potem smo presedlali na nokio in ostali do danes. (tistih nesrecnih par mesecev, ko sem imela nek preklopni telefon sony ericssona, ki je zlozen izgledal vecji kot stari walkman, bomo pozabili.)
od 5110 do se vedno kultne modre 3310 (a obstaja kdo v sloveniji, ki ni imel tega mobitela??), preko rdece xpress do trenutne e5. sedaj pa so se pri nokia slovenia odlocili, da mi na pokusino posodijo iber pametn telefon z imenom Nokia Lumia 800.
telefoni so ze na posti, jaz in trije srecnezi se bomo s to dizajnersko makino spoznavali naslednjih 21 dni. vsake tolko bo padel kaksen zapis, na twitterju me bo tudi veliko (sledite hashtagu #NokiaLumiaSI), in glede na to, da bo tole moj prvi telefon z zaslonom na dotik lahko pricakujete veliko slovarskih napak in praznih sporocil sredi noci.
kaj trenutno vem o tem telefonu?
da je lepi.
da je lahko cyan barve.
da ga ze nekaj casa na veliko oglasujejo povsod po sloveniji.
in da sem med iskanjem gumba za ‘nazaj’ spila en koktejl.
zanimivo bo.

Standard