vcasih delam bedarije

redkim zjutraj naredim kavo.

vedno je zabavno ugotavljat, kako tocno sma prisle do tiste tocke, ko sma se brez besed zmenile, da bova noc prezivele skupaj. se le gre za one night stand, ker pomeni, da najveckrat obema v spominu manjkajo ure, pogovori, dejanja. dolocenih zadev bi bilo najboljse se ne spominjat, kot npr tisto bruhanje na parkiriscu med avti, ampak najverjetneje obstaja tudi foto in video material, po moznosti niti ne na mojem tlf ampak pri nakljucnih polnocnih sprehajalcih, katerim je najvecji cilj iz mene narest youtube senzacijo (zdravo, mami!).
pot v taxiju je najvecja spominska crna luknja, prosim odpuscanje pri vseh ljubljanskih taksistih. fast-forward v stanovanje, ko sedima na postelji in se pijano pogovarjama o nekem eksistencialnem sranju, o katerem se trezna sploh ne bi, ker, halo? na katerih mamilih si ti?
in potem se stvari zgodijo tako kot se pac vedno zgodijo, ko z nekom seksas pijan, ko se ne zavedas najbolj svoje okolice, in naenkrat imam pod glavo tv pilota in tv se pizge in seveda je jakost na max in potem maham z rokama ko gremlin, ki je pravkar padel v bazen. sex bo bedn, to mi je jasno ze zdaj, ampak kaj je ze bilo tisto o pizzi in slabi pizzi? sploh pa, casa za obzalovanje bo na pretek naslednji dan, ko bom drobila lekadol v kozarc mlacne vode in preklinjala emso.
najboljsa exit strategija je sicer noc preziveti v njenem stanovanju (ki ga ima upajmo zase, da ni awkward srecanj pred kopalnico z njenimi cimri), da lahko grem se preden se zbudi (to je vedno optimisticno, itak nimam pojma, kje so vhodna vrata), ker roko na srce, tudi ce je nikoli vec ne vidim, ko bi bilo prehitro.
vcasih pa v tistem mozgan-prdec momentu ne razmisljam ravno dovolj skoncentrirano in zeno povabim k sebi. in ko se zjutraj zbudim v razmetanem stanovanju, ko poskusam ugotoviti, zakaj me macka gledata z zgrozenim izrazom na faci in zakaj sem pila iz treh razlicnih kozarcev, takrat se obrnem na desno in… ojoj.
kako nekomu dopovedat, da naj gre domov? da ta noc ni bla zacetek neke velike romance tipa casablanca, da ji res ne nameravam narest zajtrka, se najmanj pa kave, ker prva jutranja kava je bolj intimni del dneva kot kakanje po prvi jutranji kavi.
mogoce bo dojela, ce zacnem pospravljat posteljo kljub temu, da se ona se vedno leno preteguje po njej.

Standard