everyday yapyap

bodi moja +1. ali pa raje ne.

vsi nekaj iscemo v vezah, vsi iscemo oz si saj zelimo tisto neko osebo, ki nas bo osrecla, bo nasa druga polovica, nas bo razumela, nam dnevno zmasirala noge, prebrala horoskop iz sobotnega casopisa, nam vsako jutro skuhala kavo in nas veckrat letno peljala na dopust nekam v tropske kraje. ker imamo vsi zelo realne zelje, a ne.
ce smo iskreni bi se vsi zadovoljili z osebo, ki bi jedla z zaprtimi usti, umazanih nogavic ne pustila na tleh sredi kopalnice in bi se po moznosti obnasala odraslo v prico nasih prijatlov. v vecini primerov (da, mnozina, ker vaja dela mojstra) pa dobimo neko “74% complete” osebo, ki nima pojma, kaj bi v zivljenju, zivi v oblakih in res ne zna z denarjem, kaj sele izbrat pravi sladoled (limona, d0h!). ce imamo res sreco naletimo na osebo, kjer je v celotnem razmerju dober samo sex.
komunukacija je na psu, konstantno prihaja do zmed, do kregarij, slabe volje, bednih pogovorov. ce pogovori sploh stecejo. takrat si zelis, da bi zivljenje imelo nekaksen daljinec, s katerim bi lahko prevrtel naprej na ta dobre dele veze, na sex. in to ne govorim o tistem srednjesolskem sexu, kjer se nam je zdelo, da je vse mega, kot direkt iz pornica, ko se nam je telo treslo od navideznega uzitka in “aaaaaaaa! a lahko smetano pojem dol s tebe? sem vidla v 9 in 1/2 tednov, to mora biti super in sploh ne sticky in yucky!” to je ono, ko se ti zdi, da se te je dotaknil angel, ko so ti v tistem momentu znane res cisto vse barve mavrice, in ko se v retrospektu spomnes na vse prejsne spolne olimpijade in hvalospeve njim, si lahko reces samo “LOL JK!”.
obstaja seveda tudi drugi pol, nocne more, ko je oseba na drugi polovici postelje sicer einstein v svojem fohu, vsi pogovori te pripeljejo do intelektualnega orgazma, predstavi ti nove svetove razmisljanja, karakterno se razumeta tako kot ebony and ivory, veckrat si se ze zalotla kako bi lahko z njo v duetu zrecitirala odo radosti, sploh ji noces dat samra, ko dokonca tvoj stavek ali nardi pozirk tvoje kave … ampak prepricana sem, da bom znorela, ce ji bom mogla se enkrat dat za resit pobarvanko, ker faaaaak, kaksna kvantna fizika pa je sex?!
mislim, da si bom sama kupila karto za maldive. bo manj stresno.

Standard