ItakDeezer

deezer – schrödingerjevo syncanje komadov

se pred kratkim sem zatrjevala, da jst pa telefona ne mislim uporabljat kot mp3 player! ker za te stvari se ima, kaj? tako je, mp3 playerje.
potem pa sem le-tega preveckrat, da bi blo se vedno zabavno, pozabla doma in se vdala v usodo. zarecen kruh pa tko. na telefon sem skopirala mp3je in od takrat naprej gre zivljenje (moje baterije) samo se navzdol. veliko prevec casa sem namenla temu, da sem nasla tist player, ki je hiter, preprost za uporabo in mi noce v meniju prodat neke bedne igrce. obstaja 1000 in ena aplikacija za glasbo, polne so dodatkov, ki ti lahko poslusanje glasbe se olajsajo .. caki, kaj? kako tezko pa je poslusat glasbo?! ko das skoz kar nekaj aplikacij ugotovis, da glasbo najverjetneje poslusam narobe, ker me res ne zanima vseh miljon podatko o komadu, in ne, ne vem, kaj pocet z equalizerjem.
do pred kratkim je bil na prvem mestu apollo, zdej pa sem nasla deezer in mp3ji so zbrisani s telefona.
po cca 2 tednih uporabe (tako na spletu kot na telefonu – follow me here) mi je deezer bolj ali manj znan, vec v naslednjih postih. zdi se mi, da vem kako stvar deluje, kaj doloceni knofi nardijo in kaj lahko pricakujem glede na stanje telefona (baterija, povezava z netom, ipd). manj pa zato, ker me dnevno preseneti in ne vedno na dober nacin.
plusi:
– zbirka pesmi: pravijo, da jih imajo 15 mil in bi jim kar verjela. do zdaj so namrec imeli problem samo z nekim obskurnim remixom (sicer znanega) komada.
– kvaliteta pesmi: najbolj pomemben podatek za nekatere in tu se deezer ne heca. nobenih pripomb. cisto kot solza.
– syncanje priljubljenih komadov, seznamov predvajanj: expressno hitro, kar je zelo dobro za 3G povezavo.
– album art: ce kaj ne maram je to, da mi mp3 player cist napacno polinka albume in album art. tega problema deezer nima, tako da je skakanje med komadi ob zaklenjenem zaslonu veliko lazje.
– ni oglasov: v placljivi verziji. priporocam.
minusi:
– syncanje: deezer se vcasih ne more odlocit ali je nek komad ze reeeees posyncal ali ne. v torek ga poslusam offline brez problema, v sredo zjutraj ga ponovno nalaga. ornk nadlezno, ce so od playliste s 25 komadi na voljo samo trije.
– share: pri deljenju komadov/playlist imamo na voljo facebook, twitter in google+. s to razliko, da se na twitter lahko prijavis samo preko spleta. app te opcije nima, je pa po defaultu na on, kar pomeni, da zna par twitov objavit kar sam.
– podpora: vsake tolko naletis na odgovor tipa “have you tried turning it off and on again?”. in ne, ta odgovor ni bil helpful.
z grozo pricakujem naslednji apdejt aplikacije, ker bo potrebno vse komade in playliste ponovno posyncat (vsaj tako je pisalo v obvestilu prejsn dan).

Standard