everyday yapyap

kaj pa vi razmisljate med sexom?

v hollywood filmih je tradicija, da zenske med sexom razmisljajo o nakupovalnem seznamu, o tistih perfektnih petkah, ki so jih vidle v neki trgovini, moski pa …. hja, ce ni ravno neka cudna romanticna drama, potem moski nimajo ravno dovolj casa za razmisljanje. (hihi)

vsi (ne probajete zanikat) v pornicih najdemo neko mero inspiracije, ceprav tam sex traja ure in ure, vsi so perfektno nasminkani, imajo super natrenirana telesa in zene kricijo, kot da jih nekdo tepe. se nikoli nisem tako uzivala v sexu kot tiste zene! (raje kot da pogledam lezbicn porn, si oci ven iztaknem s cajno zlicko.)

jaz pa med sexom razmisljam o…
a delam to prav? v filmu je tole drugace izgledalo.

a se vedno nadaljujem s to pozo? iskreno, meni je malo dolgocasna in sploh ne rajcih, ampak ce je teb vsec, potem ajde, bomo nadaljevali.

au. okej, tole pa boli. in ne na oni “mmmm pase” ampak na “prosim takoj nehaj!!” nacin.
kolko prstov?! da ne bi slucajno! daj to ven iz mene!

đizus faking krajst, nehaj se dret! kaj bo soseda misla?! pa sej te ne tepem!

em, halo? kaksna reakcija? ne? ne vem, premakni boke malo? al pa roko? si se ziva? halo??

kaj pa vi?

Standard

5 thoughts on “kaj pa vi razmisljate med sexom?

  1. Tole me je pa nasmejalo. Tako zaradi iskrenosti in ker mislim da se vsi po malem (ne vsi Gregor, misliš sebe – ne posplošuj) najdemo v tem postu. Čeprav potem se na miljavžnt let najde nekdo, ki mi izprazni glavo in vse misli lebdijo po luftu do orgazma. Potem pa dalje:”A sem jaz slučajno pustil pečico pržgano?”.
    Lp, Gregii

Comments are closed.