everyday yapyap

si prepricana, da to zelis?

fejsbruh je vedno bolj poln slik s porok, novorojenih, vecina sosolcev iz srednje sole je srecno (ali nesrecno, ne vem) porocenih s 2.4 otroka, hipoteko na hiso in najverjetneje kupujejo ze drug avto. ne samo sosolci, tudi znanci, ki npr hodijo na fax, a ze imajo skupno stanovanje z ljubeznijo svojega zivljenja, s katerim so ze ohoho let.
mogoce se vsake tolko vprasam, zakaj sem se vedno samska, oz zakaj sem vedno znova samska, oz zakaj kar naprej delam iste napake. mogoce pa sem v glavi se vedno preotrocja za dolge in resne veze. mogoce mi je vsec trenutni kick flirtanja, bit z neko osebo nekaj casa in potem spizdit v drugo smer. scenarijev je veliko in vsak dan lahko najdem novega.
mogoce zato zadnje tedne, mesece, razmisljam o vecjem stanovanju. moj nacin razmisljanja o prihodnosti? o tisti eni osebi, s katero bi prezivela preostanek zivljenja (ali vsaj zelo velik del le-tega)? mogoce.
vem, da mi je zelo vsec ideja zbujanju z njo, gledanju tvja z veliko skledo kokic v narocju, sobotnih sprehodov po ljubljani in nazaj domov poskusit naredit nek jamie oliver recept s svezo zelenjavo direkt s trznice in vse tisto ostalo, kar najdemo na tumblr fotkah, z neko belo cacko in puhlico o ljubezni z belim handwritten fontom.
po drugi stran pa imam rada svoj prostor, svojo tisino in prav tako dejstvo, da lahko sredi noci prizgem tv, ga dam na max in zvok se v parih minutah spremeni v beli sum, ki me uspesno uspava. deljenje postelje je najveckrat muka; vedno spim na levi strani postelje. ne maram spati ob steni, utesnjuje me. zjutraj imam neko 15min rutino in zelo hitro postanem tecna, ce jo kdo zmoti. posoda mora biti pospravljena, ce ne danes pa cez tri dni. cas je relativn kar se tice moje lenobe in volje sprejemanja. drobtine od toasta se pospravijo, kozarci zlozijo, cote poberejo, ko so suhe, ne visijo v nedogled na balkonu, macji wc se (najveckrat) pospravi se predno macka stopi iz kopalnice in cevlji so za v omaro, ne pred vhodna vrata.
.
.
.
.
kakrsnekoli deviacije bi zahtevale kompromis z moje strani… to pa ne vem, ce sem pripravljena naredit.
mogoce pa me preprica.

Standard