everyday yapyap

od takrat razmišljam o definiciji seksa.

podnaslov: žensk ni mogoče razumeti.
enkrat je namreč bila ena, ki je rekla, da je bilo tistkrat “enkrat in nikoli več”. ker ne more, ker je strejt, ker kao ima tipa, ker, ker. vsi čudoviti razlogi, vse sem spoštovala, odločitve so odločitve. (ampak mene so učili, da so meje za testirat in sem jih. oh, kako sem jih.)
vsi ti razlogi pa je niso ustavili, da ni potem še parkrat prišla k meni, direkt mimo kuhinje, v tisto sobo, na mojo malo posteljo. po veliko predolgi uri klepetanja o psihologiji odnosov, najinih potovanjih po svetu in kdaj gremo spet na pivo, sem ji končno razprla noge (to je izgleda še bilo dovoljeno), jih ovila okrog mojega hrbta (kako je znala stisnit!) in si vzela njen jezik. čudoviti, čudovit jezik.
nekje med poljubljanjem njenega vratu pa me zdrami iz naslade, “seks pa, no, to je bilo pa res samo enkrat.” kimam razumevajoče, itak, pffft, popolnoma mi je vseeno, zakaj bi me motilo, da mi ne bo več pustila slečt njenih črnih hlačk, je okusit in slišat tist njen “ja, to, to daj še!”. vzamem pivo iz njene roke, jo potegnem v svoje naročje in začnem spraševati bedarije. naj se zaposli, medtem ko ji z rokama preiskujem hrbet. to mi še dovoli. vsake toliko obrne oči nekam nazaj, da vidim samo še njihovo belino.
med igranjem z mojim jezikom naju ustavi in reče “sam tolk, timberlejka poslusava.”
“itak. totalno bi se dala dol z njim.”
“res? ti?”
“ja! a si vidla, kako pleše? če zna plesat, zna seksat.”
nameni mi enega tistih svojih prekleto seksi pogledov izpod obrvi: “a sem ti omenila, da plešem salso?”
… in ko začne gibat z boki se ne morem več držat nazaj. vležem se, posedem si jo direktno na venerin griček (še nobenih pripomb, super!) a ji pustim, da narekuje svoj tempo. najprej počasi, počasi, v krogu, malo naprej in nazaj, potem vedno hitreje, lasje ji padajo čez obraz, z eno potezo si jih zveže v čop, zgrabi me za vrat, potegne k sebi in ko iz ust porine tisti sladki zvok, se od vsega rajca raje sama parkrat ugriznem v ustnico.
te dni jo imam spet veliko v mislih. me zanima, če je že kaj spremenila svojo definicijo seksa.
(o “kdaj tooooočno se nekaj smatra za seks” pa v naslednjem postu. še delam empirične raziskave.”)

Standard

One thought on “od takrat razmišljam o definiciji seksa.

  1. T. says:

    Naj ti pomagam pri razmišljanju :). Po SSKJ je seks=spolnost. Oziroma, če je skupinski seks=skupinsko spolno izživljanje, potem je seks očitno spolno izživljanje.
    séks  -a m (ẹ̑) spolnost: seks je osrednji problem njegove proze / ljubezen in seks ∙ skupinski seks skupinsko spolno izživljanje; neskl. pril.: pog. seks bomba spolno zelo privlačna ženska
    Verjetno te definicija po SSKJ ni prepričala. Ti iščeš nekaj globjega, a ne? Urban dictionary? Zanimive definicije, ampak verjetno te tudi ne bodo prepričale, ker je all about »man«. »penis« and »woman«
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=sex
    Zaključek? Ne ubadaj se z definicijo, ker verjetno je ne boš našla. Lastno subjektivno definicijo očitno že imaš – drugače te ne bi begala definicija »ene« 😉 Pa saj – vsak išče lastno interpretacijo, včasih zato, da se ima fajn, včasih pa zato, da preživi. Srečno z iskanjem definicije, zlasti pa z empiričnim raziskavam. Keep us updated. 🙂

Comments are closed.