everyday yapyap

Youtube priporočila 2

rada gledam ljudi, ki so totalno navdušeni nad svojo službo ali hobijem, in to delijo še z nami, nesposobneži. bi si želela imet nekaj tako zelo navdušujočega v lajfu. (mogoče so zlistani po stopnji priljubljenosti, ampak je malo odvisno tudi od mojega trenutnega razpoloženja.)

Hugh Jeffreys
avstralc, ki popravlja razbite in nedelujoče mobilne naprave, prenosnike, ipd.

The Detail Geek
odkar imam avto ga, če le lahko, peljem v samopostrežno avtopralnico vsak mesec. (dedek mraz mi je prinesel za cca 20€ žetonov in mislim, da sem tega darila bila bolj vesela kot kave!) na tem kanalu pa v roke dobijo tako zelo umazane avtomobile, da tud vsi moji žetoni ne bi pomagal. fajn je videt before in after posnetke, ko se avto spremeni iz eww v wow.

Brian The Bootmaker
tip s klobukom, ki popravlja čevlje. brez govora, samo glasba in top down posnetki čevljev ter tiste zapacane posode z lepilom.

Blacktail Studio
samo še en izmed poplave ljudi, ki se ukvarja s kombiniranjem epoksi smole in lesa. te velike mize so očitno še vedno zelo popularne. je pa zanimivo videt, koliko dela gre v to, da en huge af kos drevesa spremeniš v ravno mizo ali pult.

Dashner Design & Restoration
imaš tiste, ki na FB marketplace kupijo neko omaro, jo POPOLNOMA predelajo in temu potem (zmotno, če se mene vpraša) rečejo “flip”. no, ta ni tak. naredi tisti bare minimum, da se miza ne maje, da so predali celi, postrga dol star lak in da gor novega, to je pa to od projekta.

Wristwatch Revival
ukvarja se s popravilom ročnih ur. je samo njegov hobi, ampak je zanimivo videt tiste miniaturne šraufeke in ga poslušat, ko pove, čemu točno so določeni deli v teh extra zakompliciranih mehanizmih, ki kažejo čas.

LADB Restoration
najraje imam, če se med videom nič ne govori in ta je to osvojil v nulo med obnavljanjem nekih zarustiranih in pokvarjenih stvari, ki jih detajlno spedena v njihovo originalno obliko, izgled.

Upstate Canine Academy
“no bad dog” stališče pri učenju psov in, skoraj primarno, njihovih lastnikov. zanimivo videt, ko se agresivn pes spremeni v poslušnega v roku ene ure. (ne, s tem ni vse zaključeno, se pa vidi razlika med tistimi, ki poznajo obnašanje psov in tistimi, ki ne.)

Baumgartner Restoration
tip, ki restavrira slike, in vse, kar dela in naredi, tudi komentira s tako lepim in pomirjajočim glasom, da prevečkrat zaspim zram.

Standard