dogaja dogaja

>god bless this mess!

>uf, vceraj je bil pa poln lepih stvari. najprej par ur fenomenalno sproscenega lapanja na kavcu s Carico, potem pravac fuzine na kavo z B, in za konec se cela noc s to zeno, ki me je tako zmedla, da sem celo zardela parkrat med pogovorom o njej. (yeah, i dont usually do that.)

spravli smo v menzo pri koritu (metelkova), na god bless this mess festival. predskupin je bilo par, ampak smo nekako imeli zblojen bioritem, ker smo med koncerti bli zunaj na zraku, med pavzami pa noter. enihu. najbolj so me navdusli (v mejah normale, seveda) tsigoti, nek kvazi punk bend iz italije, ki je imel kar par dobrih beatov, ampak so vsi komadi imeli eno in isto tematiko, anti-war. stekli psi iz murske pa s svojo rap/rock mesanico tudi niso razocarali.
glavni akt so bili lollobrigida, katerih do vceraj nisem niti poznala. kao da so imeli komad “moj decko je gej“, ampak to je slo mimo mene. ampak vceraj so se na odru tako razturali, da sem parkrat tam stala z odprtimi usti in se klela, ker nisem imela zraven fotkica, da bi pofotkala to cudo. resno. taksne energije, ki jo je imela ta blondtna pevka, ze zelo dolgo nisem vidla na odru. sicer so poznavalci rekli, da ima na vseh koncertih iste fore, ampak za nekoga, ki jih je videl prvic, je celotna zadeva izgledala zelo kul. plus, ne morem verjet, da se mi njihova glasba tako zelo dopadla! sploh ne vem, kaksen tip glasbe je to, ampak vem, da se sama ne bi spravla na njihov koncert.
upam, da bodo kmalu izdali kaksen live album, ker studijska varianta njihovih komadov se mi ne dopade tolko.


ko nam je le uspelo najti lastnico na tleh pobranega mobitela so se drugi clani nase metelkova odprave odpravli domov, medve pa direkt do gala hala. hvala bogu za drugo edicijo vecera “pod pritiskom“, ker je mesanica soula, funka in oldschool hiphopa bila pravi balzam za moja usesa. do prvega busa je se bilo par urc, in tisti mini turnament v namiznem nogometu je bil dobra podlaga za dolge poglede v njene rjave oci, pogovore o vsemu in svacemu, ter konstantno resevanje mojga piercinga iz njenih dreadov.

Standard