vcasih delam bedarije

>ziher je vse skupaj samo v moji glavi, in tukaj se ne dogaja nic zapisa vrednega….

>tale j*bena viroza me je cist obrnala.
ne samo, da sem postavla nov osebni rekord v panogah “kolikokrat lahko zaporedoma kihnes?” in “stevilo porabljenih robckov”, izgleda sem postala tudi bolj pussy kot sem bila prej.

99% casa je moje obnasanje dokaj “ce nekaj hocem, potem bom to tudi naredila/dobila”. pa ce se gre za objekt ali subjekt, ampak za voljo tega posta se drzmo subjektov. torej, oseb.
(seveda, ce izvzamemo moje obnasanje, ko je zraven ona. v njenem primeru sem ze nickolikokrat zavedno, zavestno, prisebno in popolnoma brez obzalovanj poteptala, zbrisala, zresetirala in z vlakom zapeljala cez moje principe in obljube. cisti twilight zone.)

hehe, kolega je to obnasanje ponazoril s fenomenalnim stavkom, “ana ne vprasa, ce se ti strejt al gej. ana se odloci.” (ja, S, nanjga imas ™.)
dejstvo, da je ena decva strejt, mi je popolnoma vseeno. ce vidim neko zeno, ki mi je kjut, sexi, interesantna na ta nacin ali drug, in ce mi potem povedo, da je zena strejt, se mi (kljub priljubljenem prepricanju ljudi okoli mene) v glavi NE zavrti pohodniska pesem vojakov v krizarskih vojnah. to (ciiiiist zgreseno, hehe) spolno usmerjenost pac jemljem kot del nje in to je to. ja, v njene spolne eskapade se ne spravljama prevec, ker – pa dajmo si priznat – moski le imajo nekaj, kar zenske nimajo. in tle ne morem “zmagat”. istocasno, in iz cisto istega zornega kota, imamo tudi zenske nekaj, kar moski nimajo. okej, imamo kar nekaj teh stvari/talentov/sposobnosti, itd. ta dvoboj pa je imho popolnoma bedast in vanjga se ne mislim spravljat. (zato pa imamo dva spola, j*bemti.)
je pa res, da me maaaaalo (beri cisto dovolj) zrajca ta “da vidmo, ce bi padla name.” izziv. tako nekako vsaj. sem le cisto navadna oseba, katere dejanja vsake tolko narekuje njen ego. d0h. ce bi ze delali seznam vseh s katerimi sem bila, bi se na seznamu znasle tri ali stiri punce, ki pred mano niso bile s punco. no, vsaj niso sle “do konca”.
in ne, tista zadeva “vzeti jungfer”, na katero vi tipi tako zelo padate, mene iskreno povedano ne rajca. celo z velikim veseljem se zadnja leta stran drzim od taksnih! mislim, da sem ze prestara, da bi se igrala zdravnika in pacienta, mamice in atije, ucitelco in dijakinjo, in kar je se teh cudnih role-playing iger. ce se ze dama dol, daj potem imej vsaj malo idej za kaj se gre. in tisti urbani mit, da smo me lezbijke bozji dar zenskam, ker preprosto moramo vedet, kaj delamo, ker smo tudi same zenske? ja. ne. to ni res. nekatere zenske so tako dalec v strejt “pa dajmo noge narazen, bo ze ona vse opravla” sexu (malo prevec pr0na, bi jst rekla), da nimajo blage veze kako samo sebe zadovoljit, kaj sele drugo zensko! in tle ne pomaga nobenih 16 let izkusenj, ce pa mi potem po glavi gre samo “RTFM!!“.

but i digress.

zadnja dva tedna pa se vecino casa, vsaj ko je zraven neka doticna gospodicna, ne prepoznam sploh. ja, zmede me vedno, ko je zraven, in zena se tega zelo dobro zaveda. to, da mi zelo pase, ko se me boza po pobriti glavi, to vedo vsi. kako ne bodo, ce pa tolko da ne nosim okoli trasparenta z napisom “cohaj me po glavi, ker pase pa se pa se pa se pase pa se pase pase pase pa se pa se!”. ko pa me ona istocasno boza se po tilniku in to z nohti…!! ja, potem pa mi sploh dogaja. da se sploh ne menimo o situacijah (DVEH!… ja, stejem.), ko se je zena spravla ciiiist zram mene in me objela, ker jo je “zeblo”. aja, pa ono, ko je sla z rokami v VSE moje zepe (spredaj in zadaj), ker je pac bla debata o… mah, sej ne vem o cem je bila debata, zena je imela ROKE NA MEN!! kak tocno pricakujete, da bom vedla o cem je bila debata?! edini nacin, da mi pri biljardu uspe sploh karkoli, je, ce njo popolnoma ignoriram. (mislim, da sem nazadnje izgubila cisto vse igre. sori, Ž.) ko je prejsnic svojo (zelo mocno) malibu kolo spila malo prehitro in ko sma v mcd’s cakale, da nama gentlemeni prinesejo hrano, se je ob pripovedovanju neke zgodbice nagnila malo prevec k men in…

aja, a sem slucajno omenla, da sem dvakrat totalno zamudila priloznost?
pardon. tkole je bolj prav: ne samo da sem priloznost zamudila, jst sem priloznost zapakirala v eno velko amazon skatlo, nasula okol tisti bedasti stiropor, zalepla skatlo na vse mozne nacine, porabla vsaj 4 velke kolute ta sirokega rjavga selotejpa in posiljko expresno poslala v hammerfest.

can you say facepalm?

Standard