vcasih delam bedarije

>kristalno mi je jasno, da bi mogla it.. ampak kaj, ko ima ustnice tako prekleto sladke!

>strejt zene so najhujse. vsaj strejt zene, ki so celo zivljenje bile navajene bit s tipi, in ki z zenskami niso niti prevec experimentirale.
ze dolgo mi je znana ta hipoteza, da so vse zenske vsaj malo biseksualne. da, za razliko od tipov, veliko lazje in z vecjo radovednostjo sprobajo kako je poljubit zensko, zacutit malo neznejsi dotik (vsaj na zacetku, dokaj hitro v stvar se vsi odpravimo do najblizjega venera shopa po nove lisice in igrace), izvedet kako je dol se dat na tisti ne-prevec-tradicionaln nacin.
sploh pa, kako tocno nas to ne bi zanimalo?! stoletja nazaj je ena rekla, da zenska veliko bolje ve, kaj pase drugi zenski. ker bolje pozna zensko telo, bolj ve kaksni dotiki bolj pasejo, kje je nujno potrebno it cez z jezikom, pritisnat s palcem, itd. prav tako sem ze od kar parih kolegov gejev (ki so v mladosti hoteli it po od druzine zacrtani liniji in bili v zvezah z zenskami) slisala, da jim ga zna tip veliko bolje povlect.
teh urbanih mitov je veliko in zavoljo ZNANOSTI nas vse, slej ali prej, zamika igrat mythbusterja.

no, izgleda sem naletela na eno, ki je razsirit meje znanih stvari ne mika sploh. moja sreca nima konca, a ne?
in ko me ugrizne vrat, da mi zavre kri in se vse kocine na rokah postavijo v pozornost, ko mi z jezikom preisce vsak mozen koticek usesa in mi njen topel dih v glavi zavrti maljardo scenarijev, in ko se mi tam malo nizje nabere ze tolko pritiska, da jo kar avtomatsko potegnem se blizje, roka poisce najhitrejso pot do njenih prsi in ko sem tri sekunde od tega, da jo obrnem na hrbet, priklenem njeni roki na posteljo in..

..takrat zaslisim tisti njen “anci”, in vem, da je igre konec.

v zurnalu mi pise, da bo naslednji teden naporn. in da sex sprosca.
nekdo me jebe direktno u mozag.

Standard