vcasih delam bedarije

mogoce pa mu moram dat ime. brane, recimo.

>v zadnje pol leta (mater, kak cas leti, ko ti je fajn!) sem post o tej temi zacela za miljonkrat. po disku se mi valja vsaj 5 verzij, a nobene nisem dokoncala. zacela sem s tehnicne strani, nadaljevala na biolosko, parkrat zabredla v levo in desno, nikoli pa ni zvenelo tako, da bi celo imelo nekaj smisla.

o cem razpredam?
o vibratorju.

cez par mesecev bom stara 33 let, za sabo imam maaaanjse stevilo vez (vse, kar je krajse od parih mescov ne stejem tu zram, sorim slucaj.), in v vsem tem casu niti enkrat (res!) nisem imela potrebe po nekem dodatku med mano in zeno, ki je bila v tistem trenutku z mano v postelji/avtu/dvigalu/na stopnicah/na mizi/nekje pac.
vedno mi je bilo njeno telo dovolj. njene roke, ustnice, bedra, rita, prsti, in ja, seveda, jezik. (nocem zdej komentarjev tipa “coj, kak pa se dve zenske sploh data dol? a ne rabta kurca?!” fakof s takimi, idite pogledat kak pornic.)
mogoce zvenim kot neka frigidna zenska, ki noce sprobat nic novega. ni res. imho se da sex popestrit na veliko drugih nacinov. sploh ne pravim, da kaj tazga ne bi probala, samo mislim, da je za to potrebno neko zaupanje, ki ga pa do sedaj nisem imela velikrat. te osebe lahko prestejem na prste ene roke. na mojo/najino zalost pa se je stvar tudi vedno koncala se preden sma karkoli sprobale. tajming ni glih moja vrlina, izgleda.

potem pride pa ta.
sex z njo je fantasticn, lahko ste mi faus. ne bi je zamenjala z nobeno drugo.
dogaja totalno, zna pritisnat vse taprave gumbe, sosedi tolcejo po stenah, da naj se neham dret, in prejsn dan je bilo potrebno kupit novo rjuho, ker sma mogoce mal pretiravale. faking fenomenalno, torej.

in sma probale.
presenecenje je bilo totalno (sploh nisem vedla, da je zadevo prinesla zram), zacetni obcutki malo zmedeni (“the f0ck is that, mate?!”), ampak zena se na stvar spozna tako da je bil konec.. hja, sej vemo.
me je pa vseeno pogledala zelo zacudeno, ko sem ji povedla, da je men se vedno veliko ljubsa “ona”. vse njene prejsne so namrec bile navdusene nad igracko in so jo skoraj posvojile, mu dale ime in posvetile ves svoj prosti cas spoznavanju. (a nismo vsi isti pri novem gadgetu?)

in kaj nardi ana namest, da bi se spravla v prvi venera shop in nakupla celo 2011 kolekcijo?
nos do tal in manjvrednostni komplex.
kak TOCNO naj tekmujem z neko stvarjo, katero lahko (najverjetneje, baterije so drage) se prikljucis na elektriko in se nikol, ampak res nikoli!, ne utrudi?! ajde, dobro, ustnic nima. tle recimo, da imam mogoce se sanso. (po glavi mi gre serija “love bites” in tiste velke googly eyes carterja, ko pride v sex shop.)

ne me narobe razumet, zena me v nic ne sili (hvala, mala :*). samo (v moji glavi vsaj) je nekak logicno, da ji hocem to, kar ona dobi od vibratorja, dat tudi jst. oz. da dozivi tisti fenomenalni orgazem, ko se zadere “faaaaaaak!” tudi ko jst na njej uporabim vibrator.

in tle jst ratam zivcna. (lahko bi rekla, da mi je tle na ego udarl, ampak to je nekok ze jasno, ne?)
kak tocno naj ne bom?! v zivljenju sem vibrator imela v roki glih dvakrat. (ce ne stejemo tistih hihitajocih obiskov venera shopa, ko jih s kolegico gledas, primerjas, si predstavljas scene v glavi in se cudis nad barvami, velikostjo in izgledom drugih.) ona pravi “obrnes gumb in ta-daa, je prizgano.” recmo, da nisem glih cist najvecji idiot, prizgat ga bom pa ze znala! vsa nadaljna uporaba me mal matra.

kaj ce ne bo tak dober?
kaj ce se ne bom znasla sploh?
kaj ce potem ne bo rabla mene?
kaj ce se bo men to zacel prevec dopadet?
kaj ce..

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ne maram vprasanj.

izgleda bo treba nardit, tko kot pravi kolegica: “rokavcke gor, skoci v vodo in plavaj.”
mala, a grema na morje? 🙂

Standard