cajt-pred-tagi

>mal updejta ne skodi..

>vprasal so me, ce puscam prejsni post na prvem mestu zato, da samo sebe prepricam v dejstvo, da sem spet v sloveniji.

no, nekok ni tko. imam dost dokazov vsaki jebeni dan, da sem tu.
familija mi ne pusti spat niti cez vikende. racunalnik je namrec v moji sobi in to se ze navsezgodaj (ker pac ne morejo spat) zgrne mnozica za komp.
internet si delim z atom, ki igra online poker od jutra do vecera (na bolniski je in ima cas), mamo, ki si vsak popoldan eno novo igrco dol potegne in potem odigra tistih 30 zastonj minut (in potem, seveda, ne uninstalira zadeve), in z mlajso sestro, ki je odvisna od fejsbuka. (res pa je, da ni edina meni znana oseba s to odvisnostjo.)
zoprno je tudi to, da se mi moj komp noce povezat na neta. motorolin modem noce osvezit mac adrese in tako mi moja predraga vista da samo local only povezavo. router je ze narocen in upam, da kmalu uleti. konstantno prosenje oceta, da naj se mal le odstrani od kompa (kaj si ti ja fukjen!!) mi ze pri usesih vun gleda.
dezuje. (okej, to ni geografsko pogojeno, me je pa danes razpickal, tak da bomo dal na tale miceni seznam. pripombe? ko vas smirgla.)

..in vsaki dan se mi bolj mudi zivet nekam za sebe, najraje v ljubljano. mah, tud ni treba da je za sebe, tist bi blo malo predrago. ampak eno normalno sobo bi imela. ve kdo kaj? PLS let me know. its only my sanity thats on the line.

—-

spodaj pa imate en komad, ki…

Standard