everyday yapyap

>a gremo malo na hiatus?

>enkrat danes sem prebrala, da se nekdo veliko manj ukvarja s twitterjem, ker je srecno zaljubljen. (ne, ne menimo se o meni. ceprav..) in kao, da je najboljse twite v svetovni splet spravljal tocno takrat, ko je bil depresivn, slabe volje, nesrecno zaljubljen, skregan s punco in ko mu je umrla macka. ali kombinacija vseh teh.

nekako sem ugotovila, da je to res tudi zame.

pred parimi tedni (meseci? kaj pa jst vem, men gre cas tako cudno mimo.) so se mi izgleda vsi planeti postavli v optimalno pozicijo, za katero bi mi se pri garminu cestital. in v tem casu se je tudi moja “prisotnost” na druzbenih medijih malo zmanjsala.
fejsbruh se vedno furamo, ampak mi postaja ze malo odvec. razen svetlih izjem so statusi 95% skopirani s kje drugje, ker se mi preprosto ne da razmisljat. nimam namrec namena le-tega cez pol ure zamenjat, tako kot vsem znani serijski menjalci statusov. postrelila bi jih vse do zadnjega. (aja, in zakaj tocno je potrebno imet twitter in fb pokonektan? zakaj stepamo statuse kot toaletni papir?!)
na twitterju me tudi ne videvajo vec tolko (13k+ twitov ni kar tako), vecino samo se RTjam in vsake tolko vrzem v kaksno debato moja 0.02€. res pa je, da po twitterju nikol nisem “furala safra”, kot to pocnejo nekateri (in vsake tolko me ima jih zbrisat in blokirat, ker mi pozirajo ze res cisto zadnje zivce!). to raje pocnem na blogu, tee-hee.
sploh pa! resno sem mnenja, da nisem folku, ki bere tale blog, tok fejst tezila. (ali pac?) okej, ena dolocena oseba je v casu tega bloga (4 leta) dobila namenjenih veliko vec postov, kot katera druga, ampak to se je nehalo. slo je mimo in trenutno mi je kul tako kot je. na zacetku me je se malo motilo, sedaj pa niti ne. mislim, da je tle na delu kombinacija pomanjkanja casa zaradi dela in pomanjkanje volje z moje strani. nekaj a la “pa dobro, ce ti ne bos, potem pa jst tud ne bom, idi v pm.”. potem me je lani ena malo prevec jebala direkcijone u mozag in tudi to je bilo zapisano v parih postih. da bi se pa sli neke “/wrists” poste, do tega pa ni prislo. dam roko v ogenj.

summa summarum? glede na trenutno situacijo bo se nekaj casa na teh strenah zivel dolgcas. se oprascujem. mogoce pa bi bilo pametno stvar malo dat na hiatus, a? tako vsaj ne bom pisala taksnih prisiljenih bedarij, kot je tale post.

Standard