nekaj za duso

>soft kitty warm kitty little ball of fur… jst hocem muco!

>doma imamo 3 ali 4 macke.
natancnega stevila ne vem, ker se stevilo spremeni vsakic, ko pridem domov. namrec, ne zivijo v hisi, ves cas so zunaj. pri nas dobijo samo hrano in obcasno bozanje. torej, niso nase macke per se. in ker so konstantno zunaj se jim dogajajo taksne in drugacne nesrece, ki so vzrok za enga clana pakta manj, ali par clanov vec.
in ne, s temi mackami nimam nobenega odnosa. pac, tam so.
drugace sem totalna “cat person”. na mukija se vedno cakam, da pride domov, pa ceprav je od takrat ze vec kot 6 let.
prav tako sem totalno navdusena nad lukatom, in komaj cakam, da jo spet vidim. (ja, macka je, in ja, ime ji je luka. zakaj to dejstvo se nikoli ni bilo pospremljeno s kimanjem odobravanja?)

na zalost pa se je moj zivljenski avtobus premaknil iz CoupleHood (ceprav je bil tisti parking zelo vredu, ce se mene vprasa) malo nizje po Relationship Avenue in je trenutno na izhodu za FriendVille, kar skoraj pomeni, da lukata ne bom videvala vec tako pogosto.

drasticna situacija, ki klice po drasticnih ukrepih.

JST HOCEM MUCO!
*tee-hee*

moj email je levo.
ce v nekem dostojnem casu ne bo odziva grem pac v zavetisce (ce tudi na podarimo.si ne bom nasla nic pametnega), ampak bom najprej povprasala pri vas, bralcih bloga. mogoce pa vam lahko pomagam pri tem manjsem macjem problemu.

Standard