everyday yapyap

>pred naslednjim obiskom se vsaj par dni postim.

>odkar so pri bigdeal zaceli tudi s placili preko klika se je za moje financno stanje pricelo temno obdobje. kaj naj, ce pa vse izgleda tok prekleto nujno in potrebno, ko na ceno das se vsaj 50% popusta?!
eden izmed nakupov sta bila tudi dva kupona za mongolia bbq, in ta smo porabili vceraj.

bolj vljudnega osebja v ne-mi-pa-nimamo-5-michelinovih-zvezdic restavracijah se nisem dozivela. ena gospodicna se je veselo sprehajala od pulta s hrano do kuhinje, pozdravla vse kuharje vsaj osemkrat, in v kjut slovenscini razlozla vsako jed posebej. oziroma, bi jo, ce bi jo kdo vprasal. sicer je, vsaj kar se mojega okusa tice, malo udarla mimo s predlogom vietnamske omake za pecene rezance s skampi, ampak drugace pa njeni ustrezljivosti ni blo videt konca. ena druga gospodicna je bila zadolzena za pobiranje praznih kroznikov, skodelic in kozarcev, in bila nad to nalogo tako navdusena, da sem moje palcke komaj resila pred ponovnim odhodom v pranje. (ali pa je misleno, da se pribor zamenja z vsakim “gangom”? ne poznam jst mongolskih navad.)

vsaj 15-minutno cakanje na taxi je name (in moj trebuh) izgleda imelo napacen ucinek; v restavracijo namrec nisem prisla lacna kot zmaj, tako da sem se z drugim krogom sushija ze napokala. vseeno. sladko-kisla juha je bila dobra, sushi tudi, vietnamske omake ne narocim nikoli vec, in resnicno upam, da se bodo slovenceljni kaj kmalu upogumli jest se kaj druga kot ocvrti sir in pomfri. (ja, tudi to dvoje je bilo na izbiro.)


ps- sicer je se par continuous shot slik, ampak bi izgledalo kot da sem namesto hrane fotografirala njene BOOBIES!!. kar nisem. sploh. resno. obljubim!!

Standard