vcasih delam bedarije

>jebeni svetlo modri gumijasti slon.

>cel dan ze gledam to svetlo modro zapestnico na levem zapestju in prav uzivam v kontrastu, ki ga naredi s tonom moje koze. sonce me ima rado, hitro dobim barvo. in ja, ceprav se bo slisalo zelo kot cefur-style, bela barva na rjavi kozi izgleda sexy. (in ne, ne bi bilo prvic, da sem sla v 4ko v beli majici.)
tako hitro kot sem se prejsni teden pred mackom umaknila desno roko, ko je hotel zobe zasadit direktno v zapestnico (newyorker kvaliteta ftw!), z isto hitrostjo sem mu jo vceraj ponoci ponudila v zameno, da pusti svetlo modro pri miru. njemu se je zdela kompenzacija zadovoljiva, meni pa tudi.
stvar je sicer cisto nasprotje mojega ‘stila’ okrasnega nakita, na levo zapestje sem vedno bila pripravljena dati samo crno vrvico, najveckrat vezalko. teh je pac najvec in najlazje je naredit najmanjsi mozni vozel. ne maram, ce so stvari prevec saraste. crna vezalka zmaga. plus, dobila je nek extra car, ko mi je kolega psiholog povedal, da ce imas na levem zapestju nekaj zelo ozkega, pritisnjenega (kot ta vezalka, recimo), to pomeni, da varujes svoje obcutke. tega nikoli nisem in ne bom zanikala. obcutki, dobri ali slabi, so moji. tudi ce vam jih serviram na pladnju, ko si s tem ne bom pomagala cisto nic. zakaj bi torej razpravljala na dolgo in na siroko o necem, skozi kar moram sama? tako je, ni poante.

me je pa izredno veselilo dejstvo, da me zapestnica ni motla. (dodaten razlog, zakaj sem na levem zapestju vedno nosila le vezalko. vse druga me je motilo. preizkuseno.) celo dopadlo se mi je igrat se z njo. je ena tistih made in china zadev, ki se vrne v prvotno obliko, ko jo damo dol. svetlo modri gumijast slon. cheap, but cute.

poznate ono igro, ko na koncu vsakega stavka dodate “med sexom”?
jaz sem danes cel dan dodajala “manjkas.”.

potem pa preberem njen zadnji post in me vse skupaj mine.

Standard