vcasih delam bedarije

>..or as most women call it "No, not there, wait hold it, go back, right there oh never fucking mind" Day.

>na ta extremno pomemben datum sem se sicer spomnala veliko prepozno (cel dan fenomenalnih for na to temo je sel mimo! teh horror!!), ampak dajmo ga vseeno ovekovecit:

danes je mednarodni dan zavedanja scegetavcka (originalno Clitoris Awareness Day). izgleda se zenske ne zavedamo svojega klita in so zato en cel dan namenil tej temi. ker o sexu se drugace ne menimo SPLOH in potrebujemo extra spodbudo.
celotna stvar je nastala iz fore (kot vecina dobrih stvari), ko so se plasticni kirurgi lani odlocili, da bo 30. april dan Vaginal Rejuvenation Awareness Day (prevod bi bil nekaj a la dan zavedanja vaginalnega pomlajevanja, in naj bi bil dan, ko se bomo spomnili na zenske in na fenomenalno spremembo njihovega telesa med porodom…. WTF??).
kreiranje novih tesnob in komplexov, ter kasneje prodajati “zdravila” za le-te, to ni nic novega. razlog za to half-ass kampanjo je, da hocejo zenskam pomagati do vec samozavesti glede svojega telesa. glede na to, da se vecina zensk po porodu ne pocuti glih naaaajbolj sexy, je tole ziher padlo na vsaj nekaj plodnih (no pun intended) parov uses.
vse za malo extra denarja, a? Ka-CHING!!
seveda se je normalnemu delu cloveske rase zdelo edino pravilno udarit revanso. enter: scegetavcek. tisti magicni del zenskega telesa, ki jo popelje v ekstazo, in je – na veliko veselje tipov z malo krajsim orodjem – veliko lazje najdet kot famozno G-Spot.
reklamnega materiala za to kampanjo se nisem vidla (vsaj ne tistega za katerega mi ni potrebno najprej povedat mojo starost in obljubit, da je v moji drzavi res dovoljeno gledat taksen video material.), a so se ga zato prekleto dobro zavedali ze leta 1913, ko so v franciji prepovedali prodajo vibratorjev, ker je prihajalo (tee-hee!) do preobremenitve elektricnega omrezja.

vseeno, ce slucajno katera potrebuje pomoc pri zavedanju se svojega scegetavcka, poklici me.

(naslov, vir: @sarkastickunt twit)

Standard