pa dajmo resit svet

>ah, shannon sossamon, kje si?!

>od februarja stanujem v garsonjeri na vicu (yay for me), in kot vecina drugih garsonjer je tudi ta malo na tesnem s kvadratnimi metri. to se najbolj pozna v kopalnici, oz. v pomanjkanju pralnega stroja.
pralni stroj bi sicer ne bil problem nabavit, ampak zaradi ozke kopalnice bi bilo potrebno kupit onga s sirino max 40cm. seveda so ti pralni stroji vsaj za pol drazji kot navadni 60cm.
ampak, stanujem sama, tako da pralni stroj, oz. pomanjkanje le-tega, ni velik problem. za tistih 2x, ko je treba stvari oprat sem namrec nasla super resitev:

operi in posusi pralnica, kjer si stvari operemo in posusimo sami. 9kg 45minutnega cikla (barvasto, pac) stane 3ojre, in vsakih 20min susenja se en ojro. ce nimate svojega praska lahko uporabite njihovga, tudi mehcalec imajo. med cakanjem pa lahko greste na drugo stran ceste v btc, ali pa pocakate kar tam, brezplacni wifi bi vam pri tem moral pomagati.
prejsnic me je ogovoril lastnik, pravi, da je najvec strank studentov, ampak da se najdejo tudi mlade druzinice, ki se nimajo polno opremljenega stanovanja. situacija bi sicer lahko bila bolj roznata, ampak da se nima plana skenslat zadeve. (double-yay for me!)

moj edini problem: s pralnico ne pride tisti holivudski filing, ko ljudje ob cakanju na konec cikla resujejo svet in se zaljubljajo v sexi temnolaske.

Standard