everyday yapyap

moj telefon vec seksa kot jaz.

“hej, kaj delas?”
“nic taksnega.”
“sexala bi. prides k meni?”
lezbijke imamo dattch, geji grindr, ne-app ljudje smse, galerija je polna fotk bivsih v kocljivih pozah, za katere smo sveto obljubili, da bomo zbrisali, in nekje na dropboxu bi se nasli nagi deli telesa neke nakljucne blejcanke, ki mi je pred letom dni obljubljala najboljsi sex mojega zivljenja (se vedno cakam).
orgazem je postal skoraj kot mcdonaldsov happy meal; hitro dostopen, instant zadovoljitev, igracka je vkljucena v ceno in druzba je opcijsko.
komu pa se da?!
najprej par deset msgev tipanja, ce bi druga oseba sploh sla na dejt, potem enkrat toliko msgev na temo ure in kombiniranje lokacije, da bo nekje na polovici obeh lpp linij, vmes tusiranje, britje nog in predelov, ki bi mogoce lahko prisli pod kontrolo, parada pred ogledalom, ker je kljucnega pomena, da najdemo tiste kavbojke v katerih bo nasa rit izgledala najboljse, pa itak je zima in smo vsi obleceni kot medvedi. potem sledi veliko prevec minut na mrazu ob obcudovanju (ali bolje, skupnem kurcanju) luck prestolnice, testiranje kuhanga vina, ker smo kul, in potem mogoce nekaj hrane, ves ta cas pa moramo pazit, da ne recemo slucajno kaj narobe, da ne povemo prevec, ker moramo biti skrivnostni, premalo pa tudi ne, ker potem lahko dobi obcutek, da nas ne zanima, pokazati moramo zanimanje za njeno bolano bakico in situacijo v sluzbi, ki se nam zdi totalno absurdna ampak tega ne smemo rect naglas, ker je uvidevnost v modi, itd itd.
skratka, cel vecer moramo preziveti z osebo, ki bi nam mogoce potencialno lahko bila vsec (pa ceprav samo za to noc), in potem v stilu umetnostnega drsalca v pogovor spravit tudi povabilo k sebi domov. vsi vemo, da direktni ne smemo bit, ceprav bi preprost “prides k meni domov?” bil veliko boljsa izbira kot karkoli se v tistem momentu spomnemo, ker ce je zena pametna, ti bo na butasto povabilo vrnila butasto vprasanje (zakaj?), potem pa se znajdi in najdi pot ven iz te nerodne situacije.
resno, komu se sploh se da?
veliko lazje je najdet eno izmed miljauzent porno strani, kliknat par linkov, izbrat neko navidez zadovoljivo sceno in upat, da ti ne bo prislo tocno takrat, ko bo pokazalo trpec izraz na obrazu tipa.
.
.
in ko dobis msg, da je na poti, ti je skoraj malo zal, ker zdej moras pa se posodo pomit.

Standard