vcasih delam bedarije

novodobno stemplanje

v srednji soli smo imel fleke po vratu, “nek se vidi razkos” varianta. naj vsi vejo, da sma se vceraj valjala po postli. sicer nisma prisla dlje od lupckanja in nerodnega slacenja, ampak imam tale flek in ce se skrivnostno nasmejim in zahihitam, ko me vprasas, potem itak vsi predvidevajo, da sma sexala. ker sex je iber pomembna stvar in vsi imamo to checklisto.
fleki so (bili) tud nek simbol posesivnosti, znak, da je ona mene mene mene in res samo meeeeeeeene spustila tako blizu in mi dovolila pustit flek na njeni joski. in ceprav se potem pred drugimi delamo, kot da je bilo ciiiiiiist slusajno in “ej, res nisem nameravala tako fejst ugriznat, res, sori, ne bom vec, nikol!”, nekje tam dalec noter smo se posebej ponosni na kako se rdecica spreminja v modro, zeleno in o lej, rumeno.
v nekem trenutku stemplanje ni bilo vec popularno, to smo zaceli jemat kot znak otroskega obnasanja. vse lepo in prav, ampak tisti obcutek sladke bolecine ostane z nami in si jo zelimo ponovit. stemplanje in fleki preidejo v malce bolj grobo obnasanje med sexom, mocnejši stisk roke, roka cez usta, drcanje za zapestje, lisice in vedno bolj popularno kvazi davljenje.
ena je rekla, da sexa z njo ni, ce ne more grizt. da je to njena stvar, da brez tega ne more. da ce ne bo grizla mene, bo pa moj povster. vsake tolko mi je bla alternativa ljubsa, bolelo je, jebemti! ena druga je bila ekstra navdusena nad skornji do kolen in bici. jaz te navdusenosti nisem delila, ne nad skornji, nad bicem se manj. lack of role-play enthusiasm much?
in pol, ko končno pozres tisto nerodnost in sramezljivost, ko se cel dan mentalno pripravljas na veliki dogodek, ko bi rada koncno zvedla do kam si upam it, ce mi bolecina dogaja (ker izgleda bi mi morala, ker vsem okoli mene, ali pa je bolecina hipster zadeva, nek trenutni dogodek v katerem mormo vsi sodelovat, ker drugace nismo dovolj kul?), potem zadeva izgleda nekako takole:
A: joj pa ne
pa kako to mislis
pa ne morm
a tkole
*nezen tlesk*
B: neeee .. zareees ..
pa nehi se rezat zraven, ker pol nima smisla
A: haha a pa dej nehi
B: …
A: a resno misls
B: …
A: joj pa ne ne morm no
B: jaaaa pa grdo govorrrr
A: pa ne nooo, ne morm
cloveka vse mine.
mogoce pa naredim flek na notranji stranih beder za druge, ki pridejo za mano.
FIIIIIRST!

Standard