pa dajmo resit svet

retro je in. vsaj dok minimalizem ne zmaga.

stvar, ki se mi pri androidu najbolj dopade je ta, da dela. (teee-hee) tisto, kar v tem trenutku ne dela, se da popravit. brez odvecnih procedur. zelo mozno je, da je ta stvar ze zdavnaj bila popravljena, jst je samo se nisem nasla. (v software in hardware vojne z japkarji se ne mislim spravljat, vsak ima svoje preference.)
kar mi pa je najtabolj vsec je moznost prilagajanja vizualne sheme glede na moje trenutno pocutje, na vreme na drugi strani sveta ali na stanje baterije.
in to sem se spravljala pocet prejsn dan, ko sem imela veliko prevec dela, da bi se sploh zacet delat. (v primeru zmedenosti je vedno najboljsa odlocitev najprej spit se eno kavo in upat, da bo do podna salce zmedenost minila.)
namrec, ze od samega zacetka se mi stock uporabniski vmesnik samsunga galaxy s3 ni dopadel. prevec je masiven. zaobljeni koti, tezke obrobe, vsaka stvar ima senco, itd. skratka, sploh ne po mojem KISS nacelu. obstajajo sicer launcherji in za njih miljon tem, ampak tudi tam nisem nasla nobene res prave, kombiniranje pa se vedno izkaze, da je pogubno do neke mere in je slej al prej potrebno resetirat in zacet znova.
zato sem bila extra navdusena, ko sem nekje zasledila stran My Color Screen.
zbirka modifikacij za vse najbolj popularne operacijske sisteme mobilnih telefonov. ceprav, glede na to, da velika vecina zaslonov z androida in da imajo v bazi cele STIRI (tole sem bila ornk presenecena) za ios, mislim, da je tale stran bolj za android navdusence.
na voljo je malo vec kot 600 zaslonov, doloceni imajo v opisu tudi navodila, nekateri celo video posnetek, da je postopek se lazji.
trenutno sem navdusena nad retro sceno, in ko sem vidla, da ima neka meni ljuba modifikacija tudi step-by-step navodila, sem jih mogla preizkusit. koncni izdelek me je drzal pokonci skozi vsa zafrkavanja z widgeti (in teh je kar nekaj) in celotna stvar se mi je zdela bolj zabavna kakor mucna.
   
.
.
.
sem pa prejle nasla eno extra minimalisticno modifikacijo, ki me ornk rajca.
a ve kdo za kaksno aplikacijo, kjer lahko vse te modifikacije shranim in aktiviram/deaktiviram s pritiskom enga gumba?

Standard