everyday yapyap

Youtube priporočila 1

ko se zvečer končno že spravim v postlo, najprej nekaj časa buljim v telefon. dvomim, da sem zelo drugačna od večine, čeprav nekateri ste bolj “klasični” in dejansko berete knjige. jaz imam vsebine najraje servirane direkt v mojo glavo v obliki videa ali audia (podcasti ftw).

opažam, da se lahko moji youtube subscriptions razdelijo na par skupin.
tokrat vam predstavljam skupino “DIY home decor lifestyle living etc”, po stopnji moje navdušenosti, ko vidim nov video.

XO, MaCenna
žena, ki sem ji začela sledit zarad njenih DIY projektov po stanovanju, sedaj pa prenavlja hišo v Teksasu. mislim, da so že dal gor knauf plošče, tko da se veselim opremljanja. ni moj stil čist, ampak izgleda zelo navdušena nad svojim delom, tko da te privleče. (svetujem nizko glasnost, če boste imel slušalke. ima na momente zelo piskajoč glas.)
novi uploadi na random, ker ima še en podobn kanal, (XO MaCenna Vogs), tko da nikol nisem ziher.

Eamon & Bec
kanadčana, ki sem ju odkrila šele po mnogih letih njunih potovanj po svetu v kombiju. zdaj sta prenavljala (no, kao) hišo nekje v Kanadi, šla na kratko potovanje v Maroko (kjer sta pustila svoj kombi pred epidemijo), trenutno pa se spopadata z rakom na dojkah (prešlatite se, punce!) in poskušata zanosit. (ali sta predn so raka dokončno potrdil? nekaj takšnega.)
novi uploadi ob nedeljah.

Simple Living Alaska
zelo dober vpogled v življenje na Alaski, kjer je los na prikolici sred prometa dokaj normaln prizor. pokažeta vse od ribarjenja na 2m debelem ledu, do vseh apgrejdov, ki jih morata nardit na hiši, vozilih, ipd. zabavno gledat.
novi uploadi na random, ampak redni.

Mav
tip, ki bolj kot ne živi iz svojga avtomobila. je sicer zdaj bolj doma kot na poti in ribarjenje je njegov go to stress release. lajkam.
novi uploadi na random, ampak redni.

The Indie Projects
angleški par, ki v centralni Portugalski (nekje blizu Castelo Branco) prenavlja staro kamnito hiško. ravno pred kratkim jima je končno uspelo položit tla in sestavit prvo pohištvo.
novi uploadi vsako sredo in nedeljo.

Life Uncontained
par, ki je iz dveh tistih velikih kontejnerjev nardil hišo. tip je veliko večino (če ne vsega) naredil sam, živita offgrid in vedno mi je mal žal, ko zaslišim odjavno špico.
novi uploadi na random, ampak redni.

Standard